Nuh'un Ankara

Lezzetleriyle Buluşmaya Hazır Mısınız

Klasik,vitaminli,sebzeli ve kepekli makarnalar muhteşem soslarla buluşsun.Bulgur ve irmik damaklarda şenlik tadlara bürünsün. İşte Tarifler

Bolonez Sos


Yorumunuzu Bize İletebilirsiniz



Gerekli Malzemeler

4 çorba kaşığı zeytinyağı
70 g. tereyağı
10 dal maydanoz
2 büyük soğan
3 büyük kereviz
200 g. kuşbaşı et
2 diş sarımsak
450 g. kıyma
2 çorba kaşığı domates salçası
1 çorba kaşığı un
450 g. domates
300 ml. et suyu
tuz, karabiber, fesleğen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pişirme Önerisi

Zeytinyağı ve tereyağını kızdırdıktan sonra soğan, kereviz ve kuşbaşı eti ilave ederek 15 dk. kızartın. Kıymayı ve sarımsağı ilave edin ve kavurun. Domates salçası ve unu ilave edin, kavurun. Küp domates ve et suyunu ilave edip kaynayıncaya kadar pişirin. Sosunuz hazır!



Afiyet Olsun.
Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.
>