Nuh'un Ankara

Lezzetleriyle Buluşmaya Hazır Mısınız

Klasik,vitaminli,sebzeli ve kepekli makarnalar muhteşem soslarla buluşsun.Bulgur ve irmik damaklarda şenlik tadlara bürünsün. İşte Tarifler

Mantarlı Ve Salamlı Burgu Makarna


Yorumunuzu Bize İletebilirsiniz



Gerekli Malzemeler

  • 500 g Nuh'un Ankara Burgu
  • 400 g mantar
  • 250 g salam
  • 1 orta boy havuç
  • 1 orta boy kuru soğan
  • 3 olgun doomates
  • 200 ml krema
  • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Defneyaprağı
  • 1 çay kaşığı köri
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 adet kesme şeker
  • Tuz

Pişirme Önerisi

Sıvı yağ tavada kızdırılarak, ince kıyılmış soğan yağda sotelenir. Küp şeklinde doğranan havuçlar da eklenerek sotelenmeye devam edilir. Temizlenip doğranan mantarlar ilave edilerek birkaç dakika daha çevrilir. Kabuğu soyulup rendelenen domatesler, kesme şeker, baharatlar, defneyaprağı ve tuz ilave edilerek suyu çekinceye kadar pişirilir. Sos suyunu çekince krema ve doğranmış salamlar ilave edilir ve birkaç dakika daha pişirilerek ateşten alınır. Paketteki pişme önerisine göre haşlanıp süzülen burgu makarnaya iki yemek kaşığı zeytinyağı eklenerek karıştırılır. Makarna hazırlanan sosla birlikte servis edilir.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.
>