Nuh'un Ankara

Lezzetleriyle Buluşmaya Hazır Mısınız

Klasik,vitaminli,sebzeli ve kepekli makarnalar muhteşem soslarla buluşsun.Bulgur ve irmik damaklarda şenlik tadlara bürünsün. İşte Tarifler

Ton Balıklı Kelebek Makarna


Yorumunuzu Bize İletebilirsiniz



Gerekli Malzemeler

  • 500 g Nuh’un Ankara Kelebek Makarna
  • 300 g konserve ton balığı
  • 4 Yemek kaşığı zeytinyağı
  • 5-6 Diş sarımsak *400 ml. krema
  • 1/2 demet maydanoz; ince kıyılmış
  • 1/2 demet dereotu; ince kıyılmış
  • 2 çay kaşığı kırmızıbiber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • Tuz

Pişirme Önerisi

Sarımsaklar zeytinyağında şeffaflaşıncaya dek kavrulur. Üzerine kırmızıbiber, tuz ve karabiber eklenir. Arkasından yağı süzülmüş ton balığı ilave edilir. Üzerine dereotu ve maydanoz eklenir. 2 dakika piştikten sonra krema ilave edilir. Sos kaynamaya başladıktan 5 dakika sonra ateşten alınır. Nuh’un Ankara Kelebek makarna pişirme önerisine uygun olarak haşlanıp, süzüldükten sonra sosla karıştırılır

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.
>