
Sebzeli Makarna
Cevizli ve Semizotlu Makarna Salatası
Mantarlı Ve Salamlı Burgu Makarna
Patlıcanlı Fırın Makarna
Pizza Makarna
Deniz Mahsullu Kalem Makarna
Yıldız Şehriyeli Sebze Çorbası
Arabbiatta Soslu Penne
Ton Balıklı Kelebek Makarna
Ton Balıklı Makarna Salatası
Napolitan Soslu Spagetti
Ispanaklı Fırın Makarna
Bolonez Soslu Burgu Makarna
Pesto Soslu Linguine
Patlıcanlı Kabaklı Makarna
Tavuklu Körili Kelebek Makarna
Balıklı Midye Makarna
İncikli Arpa Şehriye Pilavı
Bademli Hafif Salata
İrmikli Muffin

Arabbiatta Soslu Penne
Yorumunuzu Bize İletebilirsiniz
Gerekli Malzemeler
- 500 g Nuh’un Ankara Penne Makarna
- 1 kg soyulmuş ve doğranmış domates
- 1 çay kaşığı kuru fesleğen
- 2 Yemek kaşığı zeytinyağı
- 4 diş ince kıyılmış sarımsak
- 1 silme yemek kaşığı şeker
- 1 çay kaşığı tuz
- 2 çay kaşığı pul biber
Pişirme Önerisi
Sarımsaklar zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavrulur. Domatesler ilave edilir. Sos tenceresindeki domatesler suyunu bıraktığında tuz, kırmızıbiber, şeker ve fesleğen ilave edilir. Nuh’un Ankara Penne pişirme önerisine uygun olarak haşlanıp, süzüldükten sonra sosla karıştırılır. Üzerine maydanoz serperek sıcak olarak servis yapılır.