
Sebzeli Makarna
Cevizli ve Semizotlu Makarna Salatası
Mantarlı Ve Salamlı Burgu Makarna
Patlıcanlı Fırın Makarna
Pizza Makarna
Deniz Mahsullu Kalem Makarna
Yıldız Şehriyeli Sebze Çorbası
Arabbiatta Soslu Penne
Ton Balıklı Kelebek Makarna
Ton Balıklı Makarna Salatası
Napolitan Soslu Spagetti
Ispanaklı Fırın Makarna
Bolonez Soslu Burgu Makarna
Pesto Soslu Linguine
Patlıcanlı Kabaklı Makarna
Tavuklu Körili Kelebek Makarna
Balıklı Midye Makarna
İncikli Arpa Şehriye Pilavı
Bademli Hafif Salata
İrmikli Muffin

Ton Balıklı Kelebek Makarna
Yorumunuzu Bize İletebilirsiniz
Gerekli Malzemeler
- 500 g Nuh’un Ankara Kelebek Makarna
- 300 g konserve ton balığı
- 4 Yemek kaşığı zeytinyağı
- 5-6 Diş sarımsak *400 ml. krema
- 1/2 demet maydanoz; ince kıyılmış
- 1/2 demet dereotu; ince kıyılmış
- 2 çay kaşığı kırmızıbiber
- 1 çay kaşığı karabiber
- Tuz
Pişirme Önerisi
Sarımsaklar zeytinyağında şeffaflaşıncaya dek kavrulur. Üzerine kırmızıbiber, tuz ve karabiber eklenir. Arkasından yağı süzülmüş ton balığı ilave edilir. Üzerine dereotu ve maydanoz eklenir. 2 dakika piştikten sonra krema ilave edilir. Sos kaynamaya başladıktan 5 dakika sonra ateşten alınır. Nuh’un Ankara Kelebek makarna pişirme önerisine uygun olarak haşlanıp, süzüldükten sonra sosla karıştırılır