Mantı
Mantı
Mantı
Mantı

Makarna, uzun süre muhafaza edilebilen, çeşidi bol, lezzetli, besleyici, kolay hazırlanabilen ve ekonomik gıdadır. Bu yüzden tüketimi çok yaygındır. Makarna, çok çeşitli besin öğelerine sahiptir. 

Makarnanın enerji değeri ve yağ oranı düşük olduğu için kilo yapmaz. Kompleks bir karbonhidrattır. Glisemik indeks, gıdanın tüketildikten sonra, kan şekeri seviyesini (kandaki [GI] glikoz seviyesi) ne kadar çabuk arttıracağını belirten bir ölçümdür. Makarnanın, glisemik indeksi %55’in altındadır. Bu sayede vücutta kilo yapmaz.

Ürün Özellikleri

İçeriği Durum Buğdayı İrmiği 
Pişirme Süresi 11-13 dk.
Saklama Koşulları Güneş ışığından uzak, kuru, serin, kokusuz ortam
Raf Ömrü Üretim tarihinden itibaren 2 yıl
Gramaj 500 gr.
İç Ambalaj Barkodu 869 0576 029257
Koli İçi Adedi 20 Adet
Koli Tipi Mukavva Kutu
Koli Barkodu 8690576033254

Ambalaj Tipleri

Besin Değerleri

Enerji Protein Karbonhidrat Yağ Lif Tuz
357 Kcal Kj. 10,7g (min) 73,3g Gr. 1,7g Gr. 2,9g Gr. 0,004g Gr.

Beğenebileceğiniz Video Tarifler

Beğenebileceğiniz Tarifler