Buğdayın ruşeym kısmı, vitamin, mineral ve lif açısından oldukça zengindir. Yine kepek kısmı da lif açısından buğdayın en zengin kısmıdır. Tam buğday üretilirken, buğdayın tüm bileşenleri korunduğu için, tam buğday makarnası, sade makarnaya kıyasla daha fazla vitamin, mineral ve lif içermektedir.
Glisemik indeks değeri düşüktür.
Ürün Özellikleri
İçeriği | Tam Durum Buğdayı İrmiği |
---|---|
Pişirme Süresi | 9-11 dk. |
Saklama Koşulları | Güneş ışığından uzak, kuru, serin, kokusuz ortam |
Raf Ömrü | Üretim tarihinden itibaren 2 yıl |
Gramaj | 500 gr. |
İç Ambalaj Barkodu | 8690576429439 |
Koli İçi Adedi | 20 Adet |
Koli Tipi | Mukavva Kutu |
Koli Barkodu | 0869 0576 434433 |
Ambalaj Tipleri
Besin Değerleri
Enerji | Protein | Karbonhidrat | Yağ | Lif | Tuz |
---|---|---|---|---|---|
342 Kcal Kj. | 12,1g | 61,1g Gr. | 2,7g Gr. | 12,3g Gr. | 0,02g Gr. |