Malzemeler
- 40 Gr. Nuhun Ankara Buğday Kepeği
- 100 Gr. Un
- 10 Gr. Kabartma Tozu
- 2 Yumurta
- 40 Gr. Şeker
- 150 Ml. Süt
- 50 Gr Tereyağı
- 250 Gr. Hazır Pasta Kreması
- Vanilya
- 300 Gr. Çilek
- Taze Nane
Hazırlanışı
- Öncelikle yumurtalarımızı kırıp çırpıyor, şeker, un, kabartma tozu ve en sonunda da sütümüzü ekleyerek güzelce karıştırıyoruz.
- Buğday kepeğini de ilave ettikten sonra homojen hale gelene kadar çırpmaya devam ediyoruz. Son olarak da tereyağını ekliyoruz.
- Tavamız ısındıktan sonra hazırladığımız karışımdan birer kaşık alarak tavaya koyuyoruz.
- Piştikten sonra bir tabağa alıp üzerine krema sıkıyor, çilekleri üzerine diziyoruz. Bir kat daha eklemek için aynı işlemi yapmaya devam ediyoruz.
Çocukça tarifler serimizi incelemek için tıklayın.